Menu
 

Støt Familiestøtten

Det koster mange timer at have kontakt til så mange børnefamilier rundt omkring i landet, at hjælpe familierne i gang med kommunikationen når de er blevet sat sammen, og at stå til rådighed hvis der er brug for ekstra rådgivning.

Sponsorater hjælper med at sørge for at vi kan hjælpe endnu flere børnefamilier, og giver os mere tid til hver enkelt familie.

Vi lægger meget vægt på en tryg og anerkendende kommunikation, og at familierne altid føler der er tid til dem.
Bidragene bliver også brugt til administration, bl.a. hjemmeside, markedsføringsmateriale og kurser til de frivillige, så vi kan opretholde vores faglige ekspertise.

Sponsorer & samarbejdspartnere

Familiestøtten er stolte over hver enkelt af vores sponsorer og samarbejdspartnere, og tager med glæde imod store beløb som små. Disse samarbejdspartnere bidrager på flere plan til at løfte organisationen til et helt nyt niveau, og vi er som organisation afhængig af disse økonomiske bidrag.

Et sponsorat kan indbetales til:
Danske Bank Køge
Reg.nr.: 9570
Kontonr.: 0011625851
(husk at anføre hvis donationen skal være anonym, eller hvis I ønsker at støtte en bestemt afdeling)

Ønsker I at støtte med et større beløb end 20.000 kr., eller indgå et længerevarende samarbejde, kontakt:
Bestyrelsesformand
Sanna S. Rasmussen
Tlf.: 26 82 29 84

Med et mere omfattende samarbejde, vil virksomheden her få lov til at bruge Familiestøttens logo og goodwill, og på den måde skabe en værdioverførsel, som kan anvendes direkte i salg og markedsføring.


Sponsorering er en oplagt mulighed for virksomheder, der gerne vil styrke deres brand eller produktkendskab på anden vis end ved traditionel markedsføring.

Ved hjælp af sponsorering kan en virksomhed sætte deres navn eller produkt i forbindelse med f.eks. en humanitær organisation eller institution, som de gerne vil associeres med, og på den måde opnå betydelig goodwill.

Sponsorering er også en nærliggende mulighed for virksomheder, der gerne vil styrke deres CSR-aktiviteter.
Kontakt Kromann Reumert for mere info.