Til familier som vil modtage

Hvis man som familie godt kunne tænke sig en donationsfamilie, kan man tilmelde sig direkte via linket HER

 

Hvem kan tilmelde sig

Alle familier der har brug for hjælp kan tilmelde sig. Vi kræver ingen dokumentation.

Hvad skal man skrive?

Her skal man angive køn og tøjstørrelse på de børn man gerne vil arve tøj til, og hvilken kommune man bor i. Der skal IKKE vedlægges dokumentation vedr. indtægter eller andet, har man brug for hjælp, kan man tilmelde sig. Hvis der er et match med en familie i ens kommune, modtager man en besked fra familien.

 

Har I spørgsmål til jeres tilmelding, er I meget velkomne til at kontakte os på tlf.: 26822984 fra kl.8-17 i hverdage, eller sende os en mail til [email protected]

 

OBS! Der er ikke altid sikkerhed for et match med det samme, da det kræver at der er en kompatibel familie tilmeldt i samme kommune

Til familier som vil hjælpe

Hvis man som familie godt kunne tænke sig at hjælpe en økonomisk udsat familie, kan man tilmelde sig direkte via linket HER

Hvem kan tilmelde sig?

Alle familier der har lyst til at hjælpe en økonomisk udsat familie kan tilmelde sig.

Hvad skal man skrive?

Her skal man angive køn og tøjstørrelse på de børn man gerne vil donere tøj fra, og hvilken kommune man bor i. Systemet finder automatisk et match med en familie der passer, og man kan tage direkte kontakt til familien herefter.

Har I spørgsmål til jeres tilmelding, er I meget velkomne til at kontakte os på tlf.: 26822984 fra kl.8-17 i hverdage, eller sende os en mail til  [email protected]

 

OBS! Der er ikke altid sikkerhed for et match med det samme, da det kræver at der er en kompatibel familie tilmeldt i samme kommune

Det gør en forskel

Vi er utroligt taknemmelige for alle der melder sig! Mange familier står i nogle rigtig svære situationer hvor en så basal udgift til f.eks tøj, fylder så meget at der ikke er penge til fødselsdagsgaver, tandlægebesøg, fritidsinteresser osv. Der er ingen krav for hvilken stand tøjet skal være i, så længe det kan bruges.

Det er vigtigt at man som donationsfamilie er åben og fordomsfri, og selv står for den gode og positive kommunikation med sin modtagerfamilie. Vi opretter en kommunikationsmetode for kun jer og familien, så I selv kan man skrive når der er tøj eller ting klar til afhentning. Der er ingen regler for hvor ofte man skal donere ting, det varierer fra familie til familie hvor tit man har ting man gerne vil af med. For nogle er der kun et par måneder imellem, og for andre måske et halvt år.

Som donationsfamilie er I med til at gøre en kæmpe forskel for familier der har det rigtig svært. Man kan involvere sine egne børn i processen, og de kan være med til at finde det tøj og legetøj der skal gives videre. For mange børn er det en sjov og givende opgave, og det er noget man som familie kan være fælles om. Det åbner op for vigtige emner som hvordan vi skal behandle hinanden, og giver børnene en større empati for dem der har det svært

 

Tusind tak på forhånd til alle dem der vil hjælpe, og til dem der brugte tid på at kigge forbi vores hjemmeside.

Til fonde

Familiestøtten er en selvstændig forening, der består af en hovedbestyrelse, en central projektledelse og en lang række frivillige, som er decentralt placeret i foreningens samarbejdskommuner. Familierne tilmelder sig vores digitale tilmeldingssystem, og de familier der er matchet, bliver herefter fulgt op på af vores frivillige, der arbejder løbende i tæt samarbejde med Familiestøttens centrale projektledelse.

Vi har stor fokus på at bevare bæredygtigheden hele vejen igennem vores forretnings model, og lade den overvejende ressource hvile på frivillighed, så vi kan gøre det så omkostningsfrit som muligt.

Vi er utroligt taknemmelige for de fonde der allerede har støttet og støtter vores organisation. Vi opnår igennem dem ikke kun økonomisk støtte, men også en faglig sparring der har været og er utrolig vigtig for Familiestøttens udvikling.

Vi lægger stor vægt på et ærligt og tillidsfuldt forhold til de fonde vi indgår et samarbejde med, og det er vigtigt for os løbende at holde fonden opdateret med vores udvikling. Er I interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller at blive en del af organisationens udvikling, er I velkomne til at kontakte organisationens stifter Sanna Rasmussen på telefon 26 82 29 84.

Til kommuner

Familiestøtten er en selvstændig forening, der består af en hovedbestyrelse, en central projektledelse og en lang række frivillige, som er decentralt placeret i foreningens samarbejdskommuner.

Familierne tilmelder sig vores digitale tilmeldingssystem, og de familier der er matchet, bliver herefter fulgt op på af vores frivillige, der er i tæt samarbejde med Familiestøttens centrale projektledelse.

Vi har stor fokus på at bevare bæredygtigheden hele vejen igennem vores forretnings model, og lade den overvejende ressource hvile på frivillighed, så vi kan gøre det så omkostningsfrit som muligt.

Familiestøtten holder administrationsomkostningerne nede gennem bl.a. et stort netværk af konsulenter og rådgivere, som løbende bistår med at rådgive og skalere Familiestøtten.

Kunne I være interesseret i at få Familiestøtten til jeres kommune? Eller har I lyst til at høre mere om de mere praktiske foranstaltninger vedrørende en opstart? Er I velkomne til at kontakte Familiestøttens stifter, Sanna Rasmussen på telefon 26 82 29 84.