Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et samarbejde med Netflix i forbindelse med premieren af deres nye film ”Familien Mitchell mod Maskinerne”.

I filmen følger man en familie, der ender sammen på et skørt og sjovt roadtrip, efter de langsomt er gledet fra hinanden og ind i mobiltelefoner og skærme. Filmen opfordrer til at genfinde nærheden, og være til stede med de mennesker man holder af.

I den forbindelse har Netflix, valgt at donere nogle oplevelsesture rundt i Danmark til 20 af vores udsatte familier. For mange af vores økonomisk udsatte familier, er det ikke nemt at få råd til at tage på ture sammen. Økonomien er så belastet at der kun lige er råd til de mest basale ting, og for rigtig mange familier er det ikke noget der er muligt at prioritere.

Mange af vores børn har oplevet at blive ekskluderet fra sociale arrangementer, fordi forældrene ikke har penge nok til at betale til at de kan komme med, og det kan være meget ødelæggende for et barn, at blive fastholdt i den rolle som ham/hende der aldrig deltager. Det er ikke sjovt at være det barn, der aldrig har noget nyt at fortælle.

”Når de spørger oppe i skolen hvad vi har lavet i ferien, har alle børnene noget spændende at sige. Men vi har bare sagt at vi har været derhjemme.”

 Emil 9 år

På den baggrund har foreningen valgt at udvide projektet, så der nu bliver mulighed for at alle kan donere en oplevelse til vores udsatte familier. Det gør vi i samarbejde med duglemmerdetaldrig.dk, der faciliterer en platform, der gør det muligt for alle at hjælpe. Pengene der bliver doneret, går ubeskåret til oplevelser til vores udsatte og sårbare børn og familier.

 

Har du lyst til at støtte en udsat familie med en oplevelse, kan du gøre det direkte her:  http://www.duglemmerdetaldrig.dk/familiestoetten